18.6.2024

ZÍSKÁVÁME PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ

Ve čtvrtek 13. června 2024 byly v O2 Universu v Praze na galavečeru udělovány ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2024. Letos spotřebitelé vybírali nejlepší novinku už po čtyřiadvacáté v řadě. Do soutěže se přihlásilo 221 novinek od 168 firem, spotřebiteli vybraných vítězů pak bylo 66. Celý program Volba spotřebitelů pořádá společnost ATOZ Marketing Services.

Hlasování probíhalo pomocí dotazníkové šetření na reprezentativním vzorku 4 000 českých respondentů. „Ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka je českými spotřebiteli vnímáno dlouhodobě velice pozitivně. Volba spotřebitelů se zařadila těsně za české a regionální označení, jako například Klasa, Česká potravina apod. Za důležité pro své rozhodování o nákupu považuje toto ocenění v současnosti 33 % oslovených respondentů. Volba spotřebitelů je tedy, dle deklarace respondentů, jedním z nejkladněji vnímaných komerčních certifikátů, které má zároveň mezi respondenty i velmi široké povědomí“, uvádí Viktorie Škorvagová z výzkumné agentury NIQ.

Po loňské neúspěšné kandidatuře Menu Gold luštěnin XXL v 1 kg balení jsme letos do soutěže poslali hned celou řadu nových půlkilových rýží Menu Gold – basmati, jasmínovou a kulatou. Menší balení se stávají mezi zákazníky oblíbenými, ať už z důvodu menšího počtu členů v domácnosti nebo edukaci zákazníků. Ti si pomalu zvykají nakupovat a používat více druhů rýží na různé pokrmy.

Z ocenění máme velkou radost a vážíme si jí. Za úspěchem se skrývá dobrá práce celé firmy – od nákupu, přes výrobu, marketing až po obchodní oddělení a strategii firmy. Za naši firmu ocenění přebíral obchodní ředitel Martin Wilke.

Rýže basmati má krásná dlouhá bílá zrnka. I po uvaření zůstává sypká a připravíte z ní nejlepší přílohu.

Jasmínová rýže je oproti basmati trochu lepivější, takže se hodí nejen jako příloha, ale třeba i na přípravu sladkých jídel nebo oblíbenou smaženou rýži.

Kulatá rýže má krátká zrnka a je vhodná na všechny pokrmy, u kterých potřebujete lepivou konzistenci. Bezvadná je do nákypu, v mléčné rýži, jako příloha nebo i na risotto, pokud zrovna nemáte arborio.😉

Mezi vítězi se ocitly nejen naše řada rýží, ale také další zástupci z kategorie potravin (trvanlivé, mléčné, veganské, nápoje, pochutiny…), drogerie, potřeby pro domácnost nebo pet kategorie.

Zdroj: interní materiály a tisková zpráva ATOZ, web volba-spotrebitelu.cz